Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Pasākumi

11
Aprīlis
Piektdiena
19:00

Dons

Latgales vēstniecība Gors
Atbrīvošanas aleja 93, Rēzekne, LV 4601

Piektdien, 11. aprīlī, plkst. 19:00 Latgales vēstniecības Gors Lielajā zālē dziedātājs Dons prezentē savu ceturto studijas albumu "Varanasi", kas ir pērn iznākušās plates "Signāls" turpinājums.

Koncerta viešņa būs šova "Jaunā talantu fabrika" uzvarētāja Aminata Savadogo. "Koncerts "Varanasi" ir sava veida apļa noslēgums un jauns sākums - ar šiem koncertiem es  svinēšu savu pirmo desmitgadi uz skatuves, Amitatai šis ir tikai ceļa sākums," saka Dons.

Koncertā vairākas dziesmas Dons izpildīs kopā ar kori "Kamēr" diriģenta Jāņa Liepiņa vadībā. Koncerta "Varanasi" programmā iekļautas gan jaunā albuma dziesmas, gan jau popularitāti guvuši hiti.

Koncertā Dons uzstāsies kopā ar ierasto grupas sastāvu -  Mārci Auziņu (ģitāra), Tomu Poišu (bass) un Rūdolfu Dankfeldu (bungas). Dziesmu muzikālo vēstījumu papildinās īpaši koncertam un katrai dziesmai veidotas video un grafikas projekcijas, kā arī gaismu un lāzeru spēle mūzikā.

Biļetes iespējams iegādāties "Biļešu paradīze" kasēs, cena : 8.00 -  12.00 eiro.

Norises laiks: 11.04.2014. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV