Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Pasākumi

10
Jūnijs
Otrdiena
19:00

Ernie Haase un Signature Sound

Rīgas Kongresu nams
K.Valdemāra iela 5, Rīga, LV-1010

10.jūnijā, plkst. 19:00 Rīgas Kongresu namā uz koncertu aicina gospeļmūzikas kvartets Ernie Haase & Signature Sound.  

Ernie Haase & Signature Sound ir pasaules vadošais gospeļmūzikas kvartets, kas saņēmis daudzas gospeļu mūzikas Grammy balvas nominācijas un Dove AWARD galvenās balvas ar zelta un platīna DVD diskiem. Mūziķi ir apvienojoši 21. gadsimta idejas ar lielisko 50-to gadu kvartetu mūžīgajām tradīcijām, lai radītu netradicionālu pieeju prieku dodošajam Dieva vārdam.

Pēdējais kvarteta izdotais DVD “Tribute to the Cathedral Quartet” ieņēma Billboard žurnāla mūzikas video topa virsotni, apsteidzot otrajā un trešajā vietās esošos “The Beatles” un “Rolling Stones”. Viņi vienlaicīgi saņēma mūsdienu kristīgās mūzikas video augstāko novērtējumu. Augsti novērtētais DVD sasniedza pārdošanas Zelta statusu, un projekta audio izdevums ieņēma vienlaicīgi 1. vietu gan CCM (Contemporary Christian Music), gan Dienvidu gospeļmūzikas audio topos.

EHSS’s veiksmes stāsts turpinās ar katru jauno albumu, bet, iespējams, vislielākais viņu sasniegums ir gospeļmūzikas cienītāju jaunā paaudze visā pasaulē. Kvarteta aizraujošā enerģija ar patiesību un pateicīga gara pāri plūstoša prieka pildītajiem priekšnesumiem pārņem klausītājus, sniedzot tiem savu atsvaidzinošo pieeju gospeļmūzikas klasikai un jauniem skaņdarbiem, kas raksturīgi tikai Signature Sound grupai.

Biļetes var iegādāties biļešu serviss kasē.

Norises laiks: 10.06.2014. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV