Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Pasākumi

11
Aprīlis
Piektdiena
19:00

Humoršovs “Sievietes, sievietes…”

Kuldīgas Kultūras centrs
Raiņa iela 21, Kuldīga, Kuldīgas novads, LV-3301

11.aprīlī plkst. 19:00 Kuldīgas kultūras centrā būs skatāms humora šovs “Sievietes, sievietes…”.

Jau no 2014.gada marta mēneša lielo koncerttūri pa Latviju uzsācis jaunais humora šovs “Sievietes, sievietes…”. Šo projektu piedāvā “Jaunais teātris” ,kura  kontā jau ir  tikuši  veidoti  vēl arī citi humoršovi , kā piemēram – “Imanta –Babīte 25”, “ Humora vasara”, “Humora atvasara”, “Sieviešu diena”, “Dīvainā Latvija” u.c.

Humoršova “Sievietes, sievietes…” režisors ir Mārtiņš Egliens, kurš režisējis arī līdz šim labāko Nacionālā teātra  humorsovu “Žurka (ne )būs!”Pats Mārtiņš Egliens arī  būs humorsova  konferansjē un skatītājus priecēs ne tikai iejūtoties dažādās lomās, bet arī dziedot populāras un skaistas dziesmas.

Pārējās humorsova dalībnieces ir spilgtas personības un lieliskas aktrises – Regīna Devīte, Inese Ramute, Dace Eversa, Indra Burkovska, Velta Skurstene, Sarmīte Prule un muzikālās pauzes ar jaunām asprātīgām dziesmām aizpildīs dziedātāja un komponiste – Laila Ilze Purmaliete.

Programmā  tiks runāts par  aktuālāko, ar ko ikvienai sievietei nākas saskarties dzīvē. Par sievieti  ģimenē, darbā, mīlestībā.

Biļetes "Biļešu Paradīzes" kasēs visā Latvijā. Cena: 6.00 - 10.00 euro.

Norises laiks: 11.04.2014. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV