Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Pasākumi

4
Aprīlis
Piektdiena
19:00

Grupa „Big Al &The Jokers”

Ādažu Kultūras centrs
Gaujas iela 33A, Ādaži, Ādažu novads, Rīgas rajons, LV-2164

4.aprīlī plkst. 19:00 Ādažu Kultūras centrā uzstāsies grupa „Big Al &The Jokers”.

2014-ajā gadā aprit gads kopš grupas „Big Al &The Jokers”   dibināšanas. Un šo zīmīgo notikumu grupa ir nolēmusi atzīmēt ar koncertu tūri pa Latvijas pilsētām.

Īstenībā šis kolektīvs Latvijā ir iemantojis atzinību un baudījis pelnītu mīlestību jau samērā ilgu laiku. Vairāk kā 10 gadus kolektīvu vienoja nosaukums „Keksi” , bet 2013-ajā gadā nelielu izmaiņu rezultātā (kolektīvā harmoniski iekļāvās brīnišķīgais mūziķis – kontrabasists Pēteris Liepiņš) mūziķi nolēma izmainīt grupas nosaukumu uz:„Big Al &The Jokers” un turpināt savu ceļu jaunā radošā noskaņojumā un daudz labvēlīgākā mikroklimatā.

„Big Al &The Jokers” - tie ir deviņi atraktīvi mūziķi, viena no retajām Latvijas grupām, kas uzstājas tik lielā sastāvā ar pilnu pūtēju sekciju, padarot iespējamas sarežģītas labāko swing, rhythm’n’blues, rock’n’roll skaņdarbu interpretācijas. Skatītājus gaida „dzīvs”, augsti profesionāls un dzīvespriecīgs muzikāls priekšnesums, kuru grupas mūziķi spēj radīt unikālā veidā uz jebkuras skatuves un jebkuras auditorijas priekšā neatkarīgi no tās vecuma, gaumes un noskaņojuma!

Koncertu  īpašais viesis  Ieva Kerēvica. 

Biļetes iespējams iegādāties "Biļešu paradīze" kasēs, cena: 6.00 - 12.00 euro.

Norises laiks: 04.04.2014. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV