Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Pasākumi

1
Maijs
Ceturtdiena
17:00

Aldis Rullis ar grupu „EMBURGAS ZĒNI”

Ventspils kultūras centrs
Kuldīgas iela 18, Ventspils, LV 3601

1. maijā plkst. 17:00 Ventspils Kultūras centrā viesosies Aldis Rullis ar grupu „EMBURGAS ZĒNI”.

Vēl daudziem atmiņā 90-to gadu tolaik populārā salonansambļa „AUDA” solista Alda  Ruļļa samtainā  balss. No 2001.gada decembra Aldis Rullis nu jau 12 gadus dzied un spēlē ģitāru un mutes harmonikas grupā „EMBURGAS ZĒNI”, vairāk pievēršoties sev tik tuvai kantrimūzikai , bet, arī neaizmirstot latviešiem tik tuvo šlāgeri.

Nesen nosvinēta 50 gadu jubileja, kas katra  cilvēka dzīvē ir ļoti nozīmīgs atskaites punkts par padarīto šajā dzīvē. Šī koncertprogramma ir kā retrospektīvs pārskats par muzikālo darbību šajā laika posmā, tā ir veidota gan šlāger, gan kantrī mūzikas mīļotājiem. Programmā ir iekļautas „AUDAS” tautā vairāk iemīlētās dziesmas („Liepu ziedi” u.c.),kā arī populārākās dziesmas, kuras radušās sadarbības laikā ar grupu „EMBURGAS ZĒNI”- gan kantrī, gan šlāgeri („Lūk, zvaigzne krīt”, „Tik pret sauli”, kā arī pagājušā gada šlāgeraptaujā augsti novērtētā A.Stikānes un S.Upeslejas  dziesma „Ceriņos baltos”, u.c.). Būs arī pavisam jaunas dziesmas. 

Biļešu iepriekšpārdošana Biļešu Paradīzes un koncertu norises vietās, cena: 5.69.- 7.11 euro.

Norises laiks: 01.05.2014. 17:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV