Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Pasākumi

25
Aprīlis
Piektdiena
19:00

Normunds Rutulis - Aizturi elpu

Valmieras Kultūras centrs
Rīgas 10, Valmiera, LV-4201

25. aprīlī plkst. 19:00 Valmieras Kultūras centrā uzstāsies Normunds Rutulis ar koncertu "Aizturi elpu".

Kopš 7. marta tirdzniecības vietās pieejams Normunda Rutuļa jaunais albums “Aizturi elpu”. Tāds pats nosaukums ir dots koncertu sērijai, kā ietvaros Normunds Rutulis kopā ar lielu pavadošo sastāvu pavasarī koncertēs dažādās pilsētās. 

Albumā iekļautas Raimonda Paula (Maestro šoreiz speciāli Normundam sacerējis sešas jaunas dziesmas), kā arī Jāņa Stībeļa, Jāņa Strazda, Anitas Rezevskas un Ingus Feldmaņa dziesmas ar Guntara Rača, Liānas Langas un Ivara Kurpnieka vārdiem. Modernā orķestra skanējumā tās aranžējis Kristaps Krievkalns, bet producējis pats Normunds Rutulis.

Normunds Rutulis: “Tā kā jaunais albums ir lolots un mīlēts, un būtībā ir manu senu sapņu piepildījums, šo koncerttūri gaidu ar īpašām sajūtām. Iedomājieties – uz skatuves ar mani būs viss Slavenais Rīgas orķestris pilnā sastāvā! Bez mums, 11 vīriešiem, arī 3 daiļavas, kuras turklāt dzied kā eņģeļi. Līdz šim tik lielā sastāvā solokoncertos man nav bijusi iespēja dziedāt. Nu ir! Arī repertuārs sastādīts ļoti skaists. Koncerta pirmajā daļā dziesmas no jaunā albuma „Aizturi elpu”, otrajā jau zināmas un populārās dziesmas. Būs arī „cāļi”! Ļoti gaidīšu ikkatru!”

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīze" kasēs, cena: 7.00 - 15.00 euro.

Norises laiks: 25.04.2014. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV