Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Pasākumi

11
Februāris
Otrdiena
18:00

Jekaterina Karpova. Lielās pilsētas mazā dzīve

Teātra nams Jūras vārti
Karlīnes iela 40, Ventspils

No 11. februārīa līdz 1. martam teātra namā "Jūras vārti" būs skatāma Jekaterinas Karpovas fotoizstāde "Lielās pilsētas mazā dzīve".

"Lielās pilsētas mazā dzīve" ir autorprojektu "Mana pilsēta" (2010) un "Pilsētas stāsti" (2012) turpinājums. Abi līdzšinējie fotoprojekti veltīti Ventspilij un ventspilniekiem un atspoguļo pilsētas pagātni caur cilvēku personīgajiem stāstiem.

"Lielās pilsētas mazā dzīve" ir veltījums šodienai, mēģinājums ieskatīties Ventspils ikdienas dzīvē, klusā, mierīgā, neievērojamā, neizskaistinātā – dzīvē, ko ikdienas steigā mēs nepamanām, vai arī negribam pamanīt. Fotoizstāde ir savdabīgs filozofiskais pētījums par to, kā ikdienā izskatās pilsēta ar rītdienu, personīgā mākslinieciskā skatījuma atspoguļojums, mēģinājums pierādīt, ka Ventspils ir ne tikai skaista bilde un dekorācijas, bet arī ar savu īpašo dvēseli apveltīta vide. Fotoizstāde ir pretstats  tradicionālajai izpratnei par pilsētas bildēm – tā ir iepazīšanās ar citādāku Ventspili, mēģinājums saskatīt un iemīlēt pilsētu ar ikdienu.

Ieeja bez maksas.

Norises laiks: 11.02.2014. 18:00 - 11.03.2014. 12:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV