Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Pasākumi

16
Aprīlis
Trešdiena
19:00

Varis Vētra

CATA kultūras nams
Jāņa Poruka iela 8, Cēsis

Trešdien, 16. aprīlī, plkst. 19.00 Kultūras namā „CATA” ar koncertprogrammu „Viena mirkļa dēļ...” uzstāsies aktieris, režisors, dziesmu autors un izpildītājs Varis Vētra, prezentējot savu jauno dziesmu albumu un savu pirmo dzejoļu krājumu „Tu esi skaista visos niekos, sīkumos!”. 

Koncertprogrammā ir iekļauti skaņdarbi no jaunā albuma, kā arī Latvijas radio stacijās plaši izskanējušās un tautā iemīļotākās dziesmas no pirmā albuma „Pārdodu vēju un zirgu vēl klāt” – „Māmiņai”, „Tu esi skaista visos niekos, sīkumos”  un citas. 

Visu dziesmu, mūzikas un tekstu autors ir pats Varis Vētra. V. Vētra par savām dziesmām saka: „Es mēģinu atgādināt, ka dzīve ir pilna ar jaukiem brīnumiem, mums tikai jāļaujas tos ieraudzīt, tāpēc ceru, ka dziesmas iedvesmos arī klausītājus gan iekšējā, gan apkārtējā pasaulē saskatīt vairāk skaistā un baudāmā!”

Biļetes iespējams iegādāties "Biļešu paradīze" kasēs, cena - 8.00 - 12.00 euro. 

Norises laiks: 16.04.2014. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV