Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Pasākumi

14
Februāris
Piektdiena
20:30

Jauniešu koris Balsis: Mīlestība = II

Koka Rīga
Krāsotāju iela 12, Rīga

14. februārī centrā Koka Rīga Jauniešu koris Balsis aicina uz tradicionālo Valentīndienas koncertu „Mīlestība = II”, šogad septīto reizi.

Šajā reizē jauniešu koris Balsis diriģenta Inta Teterovska vadībā mīlestību stāstīs ar sajūtām par Rīgu ar Aleksandra Čaka, Ojāra Vācieša, Jura Brežģa, Mārtiņa Brauna, Alfrēda Krūkļa vārdiem un Raimonda Paula, Mārtiņa Brauna, Artura Maskata, Aleksandra Kublinska, Ulda Stabulnieka un Elgas Īgenbergas mūziku. Koncertā piedalīsies arī Ivo Sildegs (balss), Aija Dimza (flauta), Uģis Krišjanis (klavieres). 

Sarīkojmā programmā - īsfilma „Baltie zvani” (režisors Ivars Kraulītis, scenārija autors Herca Franks, operators Uldis Brauns).

Koka Rīgā valdīs 60. g. – 70. gadu gaisotne, tāpēc arī skatītāji ir aicināti šajā vakarā pievienoties šai modei. Pēc filmas noskatīšanās sekos dejas 60.-70. gadu latviešu estrādes mūzikas pavadībā.

Sākums plkst. 20:30.

Biļetes pieejamas Biļešu paradīzes kasēs, bilesuparadize.lv. Biļešu cena 5 €, 2 € (senioriem). 

Norises laiks: 14.02.2014. 20:30

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV