Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Pasākumi

23
Aprīlis
Trešdiena
19:00

Sieviņa uz stundu vai kafija diviem

Kuldīgas Kultūras centrs
Raiņa iela 21, Kuldīga, Kuldīgas novads, LV-3301

23. aprīlī plkst. 19:00 Kuldīgas Kultūras centrā būs skatāma izrāde "Sieviņa uz stundu vai kafija diviem". 

Slikti ar sievu? Vēl sliktāk bez sievas? Kur slēpjas kompromiss?

Ja liekas, ka laulības dzīvē jau ir piedzīvots viss, tad tas nav tā. Piedāvājam palūrēt pa atslēgas caurumu kādā dzīvoklī, kur notiek neticamas un prātam neaptveramas lietas. Jautra komēdija ar vietu pārdomām un jaunām atklāsmēm.

Ar mīlestību, naidu, rūpēm vienam par otru un, protams, neatņemamu humora devu spēlēsies brīnišķīgie un iemīļotie aktieri.

Sieva, kurai nedaudz „piegriezies” savs vīrs nolēmusi no viņa atbrīvoties, piedevām izdomājusi visai ekstravagantu veidu - noindēt viņu. Un viss būtu noticis tā, ja nebūtu nejauša apstākļu sakritība, kas visu apgriež kājām gaisā un nu jau par upuri jākļūst pašai sievai. Bet arī tas vēl nav viss - citu apstākļu sakritības rezultātā lomas atkal mainās un tā tas turpinās līdz pat neaptveramiem augstumiem. Sākumā varbūt tas šķiet briesmīgi, bet jau no pirmās minūtes notikumi pieņem arvien smieklīgāku un absurdāku nokrāsu, līdz galvenie varoņi nonāk pie atzinuma - grūti ir kopā, bet vienam bez otra neiespējami.

Lomās :Jānis Reinis/Dainis Porgants, Jūlija Ļaha un Jānis Jarāns.

Biļešu cenas: 6.00 - 10.00 €.

Norises laiks: 23.04.2014. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV