Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Pasākumi

16
Marts
Svētdiena
19:00

Koris Kamēr...Amber songs

LU lielā aula
Rīgā, Raiņa bulvārī 19

16. martā plkst. 19:00 Latvijas Universitātes Lielajā aulā pirmatskaņojumu piedzīvos jauniešu kora Kamēr... jaunākā programma "Amber Songs", kas tapusi Eiropas kultūras galvaspilsētas Rīga 2014 programmas  tematiskās līnijas Dzintara ādere ietvaros. 

Programmas "Amber Songs" centrā ir visdažādākās latviešu tautasdziesmas, kuras īpaši projektam vienā izlasē pēc to melodiskās un tematiskās dažādības atlasīja etnomuzikologs Valdis Muktupāvels, un kurām pēc kora Kamēr... un diriģenta Jāņa Liepiņa aicinājuma rakstījuši apdares 17 komponisti no visas pasaules, par pamatu ņemot vēsturiskā Dzintara ceļa valstis un sarakstu radoši papildinot.

Projekta mākslinieciskais vadītājs ir kora Kamēr... diriģents Jānis Liepiņš, mākslinieks Ilmārs Blumbergs, koncerta režisors Roberts Rubīns, bet konsultants ir etnomuzikologs Valdis Muktupāvels.

Biļetes nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs un internetā bilesuparadize.lv. Biļešu cenas: 10.00 - 20.00 €.

Norises laiks: 16.03.2014. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV