Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Pasākumi

13
Aprīlis
Svētdiena
17:00

Varis Vētra

Kultūras pils Ziemeļblāzma
Ziemeļblāzmas iela 36, Rīga

13. aprīli plkst. 17:00 Kultūras pilī Ziemeļblāzma uz koncertu "Viena mirkļa dēļ..." aicina aktieris, dziesmu autors un dziedātājs Varis Vētra.

Koncertprogrammas ietvaros V. Vētra prezentē arī savu pirmo dzejoļu krājumu "Tu esi skaista visos niekos, sīkumos!". Dzejoļu krājumā apkopoti 87 dzejoļi ar prozas un dramaturģijas elementiem - mākslinieka novērojumi un pārdomas par savstarpējo attieību līkločiem.

Pirms koncerta būs nopērkami Vara Vētras albumi: „Viena mirkļa dēļ...” un pirmais albums „Pārdodu vēju un zirgu vēl klāt”, kā arī dzejoļu krājums "Tu esi skaista visos niekos, sīkumos!".

Varis Vētra: „Es mēģinu atgādināt, ka dzīve ir pilna ar jaukiem brīnumiem, mums tikai jāļaujas tos ieraudzīt, tāpēc ceru, ka dziesmas iedvesmos arī klausītājus gan iekšējā, gan apkārtējā pasaulē saskatīt vairāk skaistā un baudāmā!”

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīze" kasēs, cena: 9.00 €. 

Norises laiks: 13.04.2014. 17:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV