Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Pasākumi

16
Aprīlis
Trešdiena
13:00

Muzikāla izrāde “Ansītis un Grietiņa”

Liepājas Latviešu Biedrības nams
Rožu laukums 5/6, Liepāja, LV-3401

16. aprīlī plkst. 13:00 Liepājas Latviešu biedrības namā būs skatāma muzikāla izrāde “Ansītis un Grietiņa”, ko piedāvā “Jaunais teātris”.

Izrādes pamatā ir brāļu Grimmu pasakas “Ansītis un Grietiņa” fabula, kas ievīta  dziesmās un dejās. 

Mūzikas autore un producente -  Laila Ilze Purmaliete, libreta un dziesmu tekstu autore - Ilze Trumpe, izrādes režisors  – Viesturs Roziņš, kustību konsultante un horeogrāfe -  Liene Grava, scenogrāfijas un videoprocekciju veidotāja  -  Dace Sloka.

Bērnu lomas atveidos Katrīna Paula Dīringa un Emīls Guģis.Pamātes lomā iejutīsies Dailes teātra aktrises   Sarmīte Rubule vai Ērika Eglija, tēva lomu atveidos Latvijas Leļļu teātra aktieris  Artūrs Putniņš, raganas lomā darbosies kolorītā  Sarmīte Prule, meža iemītniekus  atveidos vecākie dziedātāji no vokālās grupas “Dzeguzīte” - Paula Martinsone un Ēriks Vītiņš.

Izrādē Ansītis un Grietiņa  piedzīvo visu to, kas notiek slavenajā brāļu Grimmu pasakā, kad ļaunā pamāte liek pamest bērnus mežā. Bērni nonāk raganas varā, kura tos ievilina savā skaistajā saldumu namiņā un lutina ar dažādiem gardumiem. Drīz vien Grietiņa saprot patiesos raganas nolūkus, taču Ansītis vairs nevēlas pamest namiņu.

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīze" kasēs, cena: 3.50- 5.50 € .

Norises laiks: 16.04.2014. 13:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV