Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Pasākumi

6
Aprīlis
Svētdiena
16:00

Tartifs jeb varenā XVII gadsimta afēra

Jelgavas Pilsētas kultūras nams
Krišjāņa Barona 6, Jelgava, LV 3001

6. aprīlī plkst. 16:00 Jelgavas Kultūras namā būs skatāma izrāde "Tartifs jeb varenā XVII gadsimta afēra".

Melīgais un liekulīgais mūks Tartifs, kas ērti iekārtojies kādai bagātai ģimeni uz kakla bauda bezrūpīgu dzīvi. Kamēr ģimenes galva klausa katram Tartifa vārdam, pārējo ģimenes locekļu naids un neiecietība tikai pieaug. 

Arī šodien mēs akli un vieglprātīgi izvēlamies savus līderus, tādējādi noņemot no sevis atbildību par nākotni, paļaujoties vien uz kāda cita dotajiem labās dzīves apsolījumiem. Un pēc tam rūgti smejamies, jo kārtējo reizi esam vīlušies savās cerībās. Tomēr tikai mēs paši esam tie, kas ļauj sev līdzās rasties un izaugt šādiem liekulības monstriem jeb „tartifiem”. Arī šodien mums jāpatur prātā, ka savus ideālus nedrīkst uzticēt „saldajām mēlēm” vai meļiem – jo par šādu uzticēšanos var nākties maksāt pārāk augstu cenu.

Lomās: Viktors Jancevičs, Mihails Samodahovs, Jeļena Ņatjosina, Irina Kešiševa, Miroslavs Blakunovs, Egils Viļumovs, Jurijs Losevs, Žanna Lubgāne, Vladimirs Dupaks, Ivars Brakovskis, Ritvars Gailums vai Māris Korsiets.

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīze" kasēs, cena : 9.00 - 15.00 €.

Norises laiks: 06.04.2014. 16:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV