Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Pasākumi

3
Aprīlis
Ceturtdiena
19:00

Karloss Čipa

Cēsu Izstāžu nams
Pils laukums 3, Cēsis, Cēsu novads

3. aprīlī plkst. 19:00 Cēsu Izstāžu namā koncertēs pianists un komponists Karloss Čipa no Vācijas.

Franču impresionistu un tā laika avangarda pārstāvju Kloda Debisī un Ērika Satī iedvesmotā Karlosa Čipas autormūzika pārsteidz ar savu intensitāti un ārkārtīgi uzmanīgo attieksmi pret detaļām. Šo pieeju, visticamāk, izskaidro ne tikai mūziķa akadēmiskās zināšanas un pieredze vai darbs pie mūzikas kinofilmām, bet arī jau pieminētā bundzinieka prakse dažādās muzikālās apvienībās. Bez klavierēm Čipu interesē arī citi visdažādākie mūzikas instrumenti, jo eksperimenti viņa daiļradē ieņem ļoti nopietnu vietu.

Karloss Čipa un tādi mūziķi kā Niko Mjūlijs, Olavūrs Arnalds, Nils Frāms, Gregs Hainzs ir starp pirmajiem, kurus piesauc, runājot par arvien lielāku popularitāti gūstošo pavērsienu mūzikā ‘indie classical’ jeb “neatkarīgo klasiku”.

Biļetes uz koncertu nopērkamas “Biļešu Paradīzes” tirdzniecības vietās, kā arī internetā – www.bilesuparadize.lv. Ņemot vērā koncerta norises vietas specifiku un iekārtojumu, tirdzniecībā pieejams ierobežots skaits nenumurētu sēdvietu. Tikai nedaudzu pirmo biļešu cena šobrīd ir 5,- EUR. Tuvojoties koncertam, tās kļūs dārgākas.

Norises laiks: 03.04.2014. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV