Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Pasākumi

19
Februāris
Trešdiena
12:00

Ligitas Caunes gleznu izstāde „Saules meklējumos”

Izstāžu zāle Inta un Imants Ozoliņi
Jūrmala, Kāpu iela 143/3

No 19. februāra līdz 15. martam Intas un Imanta Ozoliņu izstāžu zālē apskatāma pazīstamās mākslinieces Ligitas Caunes eļļas gleznu, akvareļu un grafiku izstāde „Saules meklējumos".

Šajā saltajā ziemas laikā, kad arī mūsu sirdis ilgojas pēc siltuma un saulītes, mākslinieces darbos redzēsim karsto dienvidu elpu Itālijā, Krētā, Santorini un citur. Tie ir pēdējā gada ceļojumu iespaidi gan pa autobusa logu, gan sēžot tūristu pilnajā Venēcijas krastmalā, gan Marokešas tirgū un baudot ar vēsturisku elpu apdvestos Santorini skatus. Bet nekur nav tik labi, kā mājās, savā darbnīcā, izbaudot burvīgo atgriešanās prieku un veldzējoties ceļojumu atmiņās.

Un pati māksliniece apgalvo „Lūkojoties Latvijas pelēkajās debesīs, tumšo mežu ieskautos pakalnos un ezeriņos ,sniegotās egļu jaunaudzēs un pelēcīgi violetos bērzos pavasara gaidās, sirdī ielīst siltums .jo ..."man viņa ir visskaistākā, tik un tā...."".

Norises laiks: 19.02.2014. 12:00 - 15.03.2014. 12:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV