Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Pasākumi

1
Marts
Sestdiena
20:00

2 gadu dzimšanas diena

Latvijas 1. rokkafejnīca Reiterna namā
Mārstaļu iela 2/4, Rīga

1. martā Latvijas 1. Rokkafejnīcas - Reiterna nams aicina uz 2 gadu dzimšanas dienas svinībām, kad uz vairākām skatuvēm greznā Reiterna nama visos stāvos varēsim redzēt un baudīt dažāda stila dzīvo mūziku.

Latvijas 1. Rokkafejnīcas 2 gadu svinībās savu dalību apstiprinājuši virkne pašmāju kolektīvu - ska-punk grupa “Band Mango”, rokgrupas “Laime Pilnīga” un “Age Of Stones”, vienus no ekskluzīvākajiem mirkļiem svinībās sagādās grupa “Linga”, nebijušos augstumos rock'n'roll ballīti sola “Coco Grand Orchestra”, uzstāsies arī grupas “Kumosiņš”, “Karmafree” un “Bloody Hells”, kā arī duets Ūdrītis un Balode.

Starplaikos starp dzīvo mūziku par dziesmām un dejām nomodā līdz pat rīta gaismai būs DJ Kaspars Bindemanis un DJ Zane Stocka, bet Rokkafejnīcas pagrabstāva mājīgajā “Klavierbārā” ikviens tiks laipni aicināts skatuves dēļus mīt paša spēkiem, piedaloties Frīža karaoke.

Biļetes iespējams iegādāties “Biļešu Paradīzes” kasēs, kā arī internetā - www.bilesuparadize.lv. Biļešu cena šobrīd ir 7 eiro, bet, svinībām tuvojoties, tās var kļūt dārgākas.

Norises laiks: 01.03.2014. 20:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV