Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Pasākumi

20
Februāris
Ceturtdiena
12:00

30. vecmeistaru un mūsdienu mākslinieku mākslas darbu izstāde

Galerija Antonija
Brīvības iela 157, Riga, Latvija LV-1012

Klasiskās mākslas galerijā „Antonija” līdz 7. martam skatāma 30. vecmeistaru un mūsdienu mākslinieku mākslas darbu izstāde, kurā jau tradicionāli būs skatāmi darbi, ar kuriem lepotos jebkurš mākslas muzejs. 

Izstādē aplūkojami Niklāva Strunkes, J. Siliņa, Leonīda Āriņa, Ādama Alkšņa. J. Apiņa, L. Liberta, J. R. Tillberga, J. F. Tīdemaņa, K. Ubāna, V. Tones, E. Kalniņa, V. Vimbas, S. Kreica, A. Artuma, R. Pinņa, L. Kokles, A. Bromulta, H. Siliņa, J. Oša kāpas, L. Mūrnieka, A. Zariņas, A. Naumova u.c. mākslinieku darbi.

No mākslas priekšmetiem – uzmanību pelna S. Vidberga „Burtnieku” darbnīcā tapusī porcelāna vāze „Koklētājs”, kā arī A. Briedes, A. Mellupas, R. Pancehovskas, I. Vanagas porcelāna figūriņas. No jaunākas paaudzes - jāpiemin N. Laminskas, A. Paškēvičas, I. Brantes, I. Romules un Ž. Žvīgures darinājumi izmantojot tik trauslo porcelāna masu. Apskatāmas būs arī G. Cīlīša un J. Strupuļa bronzā atlietās medaļas, kā arī N. Kakhiani filigrāni izstrādātās rotas - kamejas. Būs arī plakātu kolekcija, kas aizraus ar paradoksālu domu un spilgtu vizuālu tēlainību.

 

Norises laiks: 20.02.2014. 12:00 - 07.03.2014. 12:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV