Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Pasākumi

15
Augusts
Piektdiena
21:00

Fontaine Festival 2014

Fontaine Palace
Dzirnavu iela 4, Liepāja, LV-3401

No 15. līdz 17. augustam Liepājā norisināsies jau devītais „Fontaine Festival”.

Festivālā „Fontaine Festival” uz skatuves kāps Liepājas apvienības „Nasty Smile” un „The Briefing”. Arī šogad „Fontaine Festival” īpaši domāts par blūza mūzikas cienītājiem, šim mūzikas novirzienam atvēlot atsevišķu skatuvi bārā „Fire Bar”, un par vienu no pirmajām blues grupām izvēlēta „Latvian Blues Band”.

„Fontaine Festival” piedāvās arī plašu ārvalstu mūziķu programmu un šobrīd dalību festivālā jau apstiprinājuši „Strauss” no Lielbritānijas, blūza grupa „Halfchicken” no Itālijas, smagās mūzikas apvienība „Los Jaiguey” no Meksikas, austrāļi „Kings Of The Sun” un rockabilly grupa „Gagarin Brothers” no Krievijas.

Mūziķu saraksts tiks regulāri papildināts un kopumā „Fontaine Festival” trīs dienu laikā uzstāsies vairāk nekā trīsdesmit grupu un dīdžeju uz piecām skatuvēm. Festivāls atrodas Liepājā, klubā „Fontaine Palace”, viesnīcā „Fontaine Royal” un tiem pieguļošajā terotorijā. 

Biļetes pieejamas visās „Biļešu serviss” kasēs un interneta vietnē www.bilesuserviss.lv

Norises laiks: 15.08.2014. 21:00 - 17.08.2014. 12:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV