Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

Pasākumi

1
Aprīlis
Otrdiena
13:00

Muzikāla izrāde „Atver savu sirdi”

Liepājas Olimpiskais centrs
Brīvības iela 39, Liepāja, LV-3401

1. aprīlī plkst. 13:00 Liepājas Olimpiskajā centrā būs skatāma aizkustinoša muzikāla izrāde „Atver savu sirdi”.

Izrāde „Atver savu sirdi”, kas veidota pēc Kate DiCamillo pasakas „Trusīša Edvarda brīnišķīgais ceļojums” motīviem, radīs jums pasaku pasauli, kur kopā sajauksies viss – mūzika, jūtas, maģija un reālā pasaule.

Jums būs iespēja iepazīties ar porcelāna trusīti Edvardu, kurš, ceļojot kopā ar savu saimnieci, nokrita no okeāna lainera borta. No tā paša brīža viņa ierastā dzīve apgriezās ar kājām gaisā. Viņu gaida daudz šķēršļu, grūtību un bīstamu piedzīvojumu, tomēr galu galā, viņš atradīs pašu svarīgāko, to, kas ir vajadzīgs gan lellei, gan cilvēkam, gan arī trusītim. Bet mēs ar jums redzēsim īstu brīnumu – mūsu acu priekšā porcelāna lelle iegūs jūtas un iemācīsies mīlēt.

Mūzikas autors ir populārais Sanktpēterburgas komponists, Krievijas Federācijas nopelniem bagātais mākslas darbinieks, vairāk nekā 700 dziesmu un vairāk nekā simts muzikālajam teātrim veltītu skaņdarbu autors – Viktors Plešaks.

Izrāde ir Pirmā Sanktpēterburgas starptautiskā mūziku un muzikālo izrāžu konkursa uzvarētāja.

Biļetes iespējams iegādāties biļešu serviss kasē, cena : 10.00 euro.

Norises laiks: 01.04.2014. 13:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV