Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Pasākumi

6
Aprīlis
Svētdiena
18:30

Runča Leopolda dzimšanas diena

Rīgas Kongresu nams
K.Valdemāra iela 5, Rīga, LV-1010

6. aprīlī plkst. 18:30 Rīgas Kongresu namā būs skatāma izrāde "Runča Leopolda dzimšanas diena".

Bērnībā katram no mums bija lielisks draugs – runcis Leopolds, un mēs ar sajūsmu sekojām viņa piedzīvojumiem TV ekrānā. Šis multiplikācijas filmu seriāls jau kļuvis par mūsdienu klasiku! Lielo leļļu izrāde „Runča Leopolda dzimšanas diena” sniegs jums iespēju arī saviem bērniem uzdāvināt tikšanos ar leģendāro runci un viņa draugiem košā muzikālā uzvedumā!

Šova tapšanā piedalījušies talantīgi profesionāli aktieri, režisori, scenogrāfi un pat bērnu psihologi, kopīgi radot iespaidīgus un krāsainus svētkus, kas bērniem paliks atmiņā ilgu laiku! Labsirdība, draudzība, izpalīdzība, godīgums un mīlestība – visas šīs tik svarīgās lietas bērniem māca izrādes sižets un tās varoņi.

Leopolda piedzīvojumi, peļu nedarbi, aizraujošais sižets un krāšņie specefekti neļaus garlaikoties nevienam skatītājam, un pat vismazākajiem šķitīs, ka izrāde paskrējusi vienā elpas vilcienā. Dejas, dziesmas, cirka numuri, ziepju burbuļu šovs, maģija un pavisam īsti brīnumi – tas viss sagaidīs mazos un lielos bērnus runča Leopolda dzimšanas dienā Rīgas Kongresu namā 6.aprīlī!

Biļetes iespējams iegādāties biļešu serviss kasē, cena : 15.00 - 30.00 euro.

Norises laiks: 06.04.2014. 18:30

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV