Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Pasākumi

26
Aprīlis
Sestdiena
19:00

Viktors Lapčenoks un grupa „Galaktika”

Ogres kultūras centrs
Brīvības iela 15, Ogre

26.aprīlī plkst. 19:00 Ogres kultūras centrā norisināsies jau ceturtais un noslēguma koncerta sesija - ziemas koncertmaratons „Zvaigznes virs Ogres kultūras centra” kopā ar Viktoru Lapčenoku un grupu „Galaktika”.

Viktors Lapčenoks pārsvarā dzied R.Paula dziesmas, Jānis Peters apgalvo, ka „Viktors ir cilvēks no tautas. Dievs viņam devis balsi, ātras uztveres spējas un intuīciju. Viktors ir pozitīvs, smaidīgs, liels optimists, vienmēr no viņa staro kas labs, kas noglāsta sirdi. Viktors Lapčenoks joprojām ir redzamākais, mīlētākais un adekvātākais Paula dziedātājs”, ko atzīst arī pats Maestro.

Grupa „Galaktika” izpildīs savas populārākās un klausītāju iemīļotākās dziesmas. 

Grupas pirmsākumi menklējami jau 14 gadu senā pagātnē. Tolaik gan vairāk vai mazāk pazīstami ar nosaukumu "Laineri". Dzīve iet uz priekšu, viss mainās - mainījāmies arī mēs. Nu jau 6 gadi spēlējam un muzicējam Jums par prieku kā grupa "Galaktika". Mēs esam vēl joprojām jauni. Mēs gribam un kad gribam tad daram, kad daram - tad varam. 

Pasākumu vadīs atraktīvais un Latvijā iecienītais Latvijas Radio 2 un koncertbāra „Laternu stundā” DJ E.E.Edžiņš!

Biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas „Biļešu paradīze” kasēs, cena: 8.54 euro.

Norises laiks: 26.04.2014. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV