Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Pasākumi

14
Aprīlis
Pirmdiena
19:00

19. Starptautiskā Baltijas baleta festivāla Galā koncerts

Latvijas Nacionālā opera
Aspazijas bulvāris 3, Rīga, LV-1050

14. aprīlī plkst. 19:00 Latvijas Nacionālajā operā notiks 19. Starptautiskā Baltijas baleta festivāla Galā koncerts.

Galā koncerts atspoguļo novitātes un talantus klasiskajā un laikmetīgajā dejā. Uzaicinātie mākslinieki ir vadošie solisti baleta teātros un dejas kompānijās, kā arī starptautisku un nozīmīgu konkursu laureāti. 19. Starptautiskajā Baltijas baleta festivāla Galā koncertā tiks pārstāvētas šādas valstis – Vācija, Ungārija, Koreja, Krievija, Lietuva, Latvija, Igaunija un Francija. Krievija un Francija vēl aizvien ir ir vadošās valstis klasiskajā un laikmetīgajā baletā, piedāvājot augstu kvalitāti gan horeogrāfijas saturā, gan izpildījumā. Koncerta oficiālās programmas izskaņā organizatori rīko saviesīgu pasākumu Opera Beletāžas zālē, lai neformālā gaisotnē satiktos un dalītos iespaidos mākslinieki, sadarbības partneri, atbalstītāji un viesi.

Biļetes nopērkamas „Biļešu paradīzes” un „Biļešu servisa” kasēs visā Latvijā, kā arī internetā un pasākumu norises vietās.

Norises laiks: 14.04.2014. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV