Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Pasākumi

30
Aprīlis
Trešdiena
19:00

Melnais un Baltais

Latgales vēstniecība Gors
Atbrīvošanas aleja 93, Rēzekne, LV 4601

30.aprīlī plkst. 19.00 Latgales vēstniecībā Gors 19.Starptautiskā Baltijas baleta festivāla ievaros uzstāsies Flamenko deju kompānijas „Jesus Carmona & Cia” (Barselona).

Festivālā „Jesus Carmona & Cia” trupa, dejotāji un mūziķi, uzstāsies ar divdaļīgu flamenko tematisko uzvedumu “Melnais un Baltais” (Black and White Crib). 

Hesus Karmona par uzvedumu: “Dzīve ir divu pīlāru līdzāspastāvēšana: pilnība un tukšums, kas savstarpējā mijiedarbībā rada izaugsmi un virzību. Flamenko ir emocijas, vedot mūs caur ilūzijām, sapņiem, ilgām un vēlmei cīnīties. „Melnais un Baltais” kā Iņ un Jaņ, kā sievišķais un vīrišķais, atspoguļojot pozitīvo un negatīvo, zaudējumu un piepildījumu. Melnais dod enerģiju, lai sevi realizētu, un, spītējot neveiksmēm, cīnītos par saviem sapņiem. Baltais raksturo maigumu, mieru, kas iegūts rodot piepildījumu”.

Biļetes nopērkamas „Biļešu paradīzes” un „Biļešu servisa” kasēs visā Latvijā, kā arī internetā un pasākumu norises vietās.

 

Norises laiks: 30.04.2014. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV