Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Pasākumi

16
Aprīlis
Trešdiena
19:00

Četrdesmit

Rīgas Kongresu nams
K.Valdemāra iela 5, Rīga, LV-1010

16. aprīlī plkst. 19:00 Rīgas Kongresu namā  Starptautiskā Baltijas baleta festivālā ietvaros uzstāsies Polijas Dejas teātris no Poznaņas ar izrādi “Četrdesmit”/„Czterdzieści”. norisinājās 2013.gada jūnijā, Polijā notika izrādes “Četrdesmit” pirmizrāde. Izrādi ir iestudējis pasaules mēroga horeogrāfs Jo Stomgrens no Norvēģijas. 

“Četrdesmit” atspoguļo sievietes dzīves stāstu četrdesmit gadu garumā, atklājot šaubas, cerības, ilgas, cīņu, izvēli un negaidītus likteņa pavērsienus. “Četrdesmit” vienlaicīgi atspoguļo Polijas Dejas teātra četrdesmito gada dienu, atklājot notikumus, kas piedzīvoti šo gadu laikā. Jo Stromgrēns: “Viņi saka, ka dzīve ir kā grāmata. Bet dzīve nav grāmata. Dzīve ir rakstīta uz tūkstošiem lapaspušu. Jūs varat izveidot stāstu, ja gribat, un teikt, ka tā ir taisnība. Stāsts ir atkarīgs no tā, kuras lapaspuses, kurā brīdī mēs izmantojam. To sauc par izvēli.”. 

Biļetes nopērkamas „Biļešu paradīzes” un „Biļešu servisa” kasēs visā Latvijā, kā arī internetā un pasākumu norises vietās.

Norises laiks: 16.04.2014. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV