Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Pasākumi

11
Aprīlis
Piektdiena
19:00

Operete „Klīvija”

Valmieras Kultūras centrs
Rīgas 10, Valmiera, LV-4201

11.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā būs skatāms romantiskās operetes „Klīvija” jauniestudējums. Mūzika, vokāls, deja, krāšņi tērpi, videoprojekcijas un gaismu spēles – tas viss būs redzams starptautiski atzītā komponista Niko Dostāla labākajā, Latvijā sen nedzirdētā skatuves darbā.

Rīgas Muzikālajā teātrī topošais Niko Dostāla operetes „Klīvija” jauniestudējums tā radošajai grupai ir aizraujošs mīlestības darbs skaistajā, publikas mīlētajā operetes žanrā. Izrādes režisors Indulis Smiltēns izveidojis multimediālu skatuves mākslas darbu diriģenta Guntara Bernāta interpretācijā ar Agra Daņiļeviča horeogrāfiju, Elitas Patmalnieces kostīmiem, Jāņa Jansona scenogrāfiju un asociatīviem fona videosižetiem mūsu laika noskaņām atbilstošā intonācijā. Iestudējums uzrunās skatītāju tieši šodienas situācijā, risinot mūžīgos ego izaicinājumus, savstarpējo attiecību nianses un personības veidošanās noslēpumus. Caur smeldzīgu un arī draisku humoru, skatītāji varēs identificēt cilvēciskās vājības un netikumus, bet, kā jau operetes žanrā pienākas, problēmas tiks atrisinātas, un pozitīvais, godīgais triumfēs.

Biļetes iepriekšpārdošanā pieejamas „Biļešu paradīzes” kasēs, elektroniski www.bilesuparadize.lv un Valmieras Kultūras centra kasē. Biļešu cena: 7 €, 10 €, 12 € un 15 €.

Norises laiks: 11.04.2014. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV