Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Pasākumi

4
Maijs
Svētdiena
17:00

Andris Bērziņš „Svētvakars Ziedonim”

Tukuma kultūras nams
Lielā iela 1, Tukums, Tukuma novads, LV-3101

4. maijā plkst. 17.00 Tukuma pilsētas Kultūras namā uzstāsies Andris Bērziņš ar jauno koncertprogrammu „Svētvakars Ziedonim”.

Ar ziedoni sirdī, dvēselē un galvā brīvmākslinieks Andris Bērziņš vēlas apliecināt savu cieņu un nepārejošu mīlestību uz ģēniju Imanta Ziedoņa un Raimonda Paula daiļradi programmā „Svētvakars Ziedonim”. Tā ir radīta kā tīra, skaidra forma, izmantojot lielos kompozīcijas principus.

„Balts” Ziedonis, tikai klavieres ar ģeniālā komponista Raimonda Paula iespēlētu mūziku īpaši A.Bērziņa atlasītajām un dvēselei tuvajām dziesmām.Tā ir programma ar trīs cilvēkiem, kas neprasa komentārus un kuri sevi jau sen ir pierādījuši laikā un telpā. Tiks atskaņotas tādas dziesmas kā „Svētvakars”, „Dziesmiņa par prieku”, „Adiet, meitas, garas zeķes” u. c. A.Bērziņa priekšnesumā skanēs I.Ziedoņa dzeja un epifānijas. Atšķirībā no citu autoru programmām, kas tapušas pēc I.Ziedoņa nāves, šīs programmas veidošana sākās, vēl I.Ziedonim dzīvam esot. No dvēseles uz dvēseli, no sirds uz sirdi.

Biļetes Tukuma pilsētas Kultūras nama kasē. Biļešu cenas: Iepriekšpārdošanā Tukuma k/n pašdarbniekiem EUR 2,85 (Ls 2,-), Pārējiem EUR 4,27 (Ls 3,-), Pasākuma dienā visiem EUR 5,69 (Ls 4,-).

Norises laiks: 04.05.2014. 17:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV