Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Pasākumi

25
Janvāris
Sestdiena
12:00

Oļa Vasiļjeva "Jargot"

kim? laikmetīgās mākslas centrs
Maskavas iela 12/1, Rīga

No 25.janvāra līdz 15. martam KIM? Laikmetīgās Mākslas centrā apskatāma Oļas Vasiļjevas izstāde "Jargot".

"Jargot" ir jauna Oļas Vasiļjevas skulpturāla instalācija, kas izvērš mākslinieces pētījumus domas neskaidrību, valodas un objektu attiecību laukā. Jargot ir sintakses metafora, kuru apdzīvo atkal un atkal sastopamas zīmes, kas nemanāmi pārvietojas starp skulptūru, balstu un izrādi. Tā veido kodētu dialogu, piepildītu ar pus-apzinātām runas kļūdām, nenoslēgtām frāzēm, karikatūrām un mājieniem. Tā nav par noteiktiem objektiem vai subjektiem, bet gan rod sevi pa vidu starp tiem.

Ar "Jargo"t tiek pludinātas kategoriju robežas, veidojot nozīmju, ietekmju, mīklu un kāda slepena runas paveida tīklojumu. Instalāciju galerijā Art in Genral gatavojas apdzīvot dažādi tēli, iemiesojoties skulptūru, interjera objektu, skaņas, video un gaismas, kā arī to savstarpējo lomu un modu formā, oscilējot starp fizikālo un dažkārt netaustāmo, iedomāto.

Norises laiks: 25.01.2014. 12:00 - 15.03.2014. 12:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV