Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Pasākumi

14
Marts
Piektdiena
20:00

Kaja Draksler & Matīss Čudars

DAD cafe
Miela iela 17, Rīga

14. martā DAD cafe uzstāsies Kaja Draksler & Matīss Čudars.

Kaja Draksler un Matīsa Čudara duo ir muzikāla divvienība, kam interesē spontāna pašizpausme, muzikālo rāmju un žanru izkliedēšana. Šī duo mūzika ir kā garīgs piedzīvojums gan pašiem mūziķiem, gan klausītājiem.

Kaja Draksler ir slovēņu pianiste, komponiste, kura jau pasaulē ir atpazīstama ar savu personisko, unikālo klāvierspēli, savienojot dažādus pianistiskās tehnikas un muzikālās izpausmes veidus, papildinot klavieres ar dažādiem priekšmetiem, tādējādi transformējot klavieru skaņu.

Matīss Čudars ir ģitārists, kurš tautā vislabāk pazīstams, kā grupas "blondblackblonde" un "Matīsa Čudara Kvartets" dalībnieks. Matīss diendienā ar mūziku nodarbojas jau 13 gadus, pēdējos 4 gaduspavadot Amsterdamā un Berlīnē, mācoties šo pilsētu džeza konservatorijās pie saviem mīļākajiem mūziķiem un spēlējot kopā ar dažādiem internacionāliem sastāviem. 

Ieeja bez maksas, sākums plkst. 20:00.

Norises laiks: 14.03.2014. 20:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV