Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Pasākumi

2
Novembris
Svētdiena
20:00

Kailija Minoga

Arēna Rīga
Skanstes iela 21, Rīga, LV 1013

2. novembrī “Arēnā Rīga” ar iespaidīgu šovu atgriezīsies popmūzikas princese Kailija Minoga. 

Dziedātājas Kailijas Minogas (Kylie Minogue) koncertu vizuālais noformējums ir viens no tehnoloģiski sarežģītākajiem koncertindustrijā, līdzās tādu grupu kā “Muse” un “Rammstein” mūsdienīgajiem šoviem. Mūziķes koncertiem nepieciešamais aprīkojums tiek pārvadāts vairākos desmitos kravas automašīnu, bet skaņas tehniku komplektē pasaulē vadošie nozares ražotāji speciāli Kailijas turnejām. Jaunā albuma “Kiss Me Once” popularizēšanas turneja, kuras ievaros Kailija Minoga uzstāsies Latvijā, solās būt vēl grandiozāks priekšnesums par iepriekš redzētajiem, izmatojot jaunākos tehnoloģiskos risinājumus.

Dziedātājas divpadsmitais studijas albums “Kiss Me Once” tiks izdots šonedēļ un arī jaunākajam ierakstam mūzikas apskatnieki prognozē panākumus. Latvijas radiostacijās jau nonācis albuma pirmais singls “Into The Blue”. Neliels ieskats jaunajā materiālā atrodams šeit.

Biļetes - www.ticketpro.lv un “Ticketpro” kasēs TC “Galleria Riga”, “Spice”, “Domina Shopping”, “Rīga Plaza”, “Sky&More”, “Olimpia”, “Rimi “Alfa””, “Rimi “Valdemārs””, “Rimi” Pulkveža Brieža ielā informācijas centros u.c.

Norises laiks: 02.11.2014. 20:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV