Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Pasākumi

25
Aprīlis
Piektdiena
20:00

Grupa K.Remonts

Palladium
Marijas iela 21 (ieeja no Pērses ielas), Rīga

25. aprīlī uz Palladium skatuves uzstāsies latviešu kulta rokgrupa K.Remonts, kas par spīti samērā neilgajam aktīvās darbības laikam no 1985. līdz 1990. gadam ierakstījusi spilgtu lappusi mūsu rokmūzikas vēsturē. 

“Koncerts nav saistīts ar kādu nozīmīgu datumu grupas vēsturē, kā arī netiek izziņots kā “pēdējais”. Mēs neplānojam atsākt aktīvu darbību, bet vienkārši vēlamies kopīgi muzicēt un nospēlēt sev un saviem faniem labu koncertu, labā zālē un uz labas aparatūras. Kā viesis piedalīsies grupas pirmā sastāva solists Andris Brečs, bet dziesmas, ko savulaik dziedāja Vilnis Linužs, izpildīs Imants Daksis, Jānis Žilde, Kārlis Kazāks, Pēteris Riekstiņš un Svētais (Juris Lasinskis), savukārt taustiņu instrumentus spēlēs Kaspars Tobis (Dzelzs vilks),” stāsta grupa K.Remonts. 

Biļetes uz koncertu nopērkamas www.palladium.lv un visās “Biļešu Serviss” kasēs. Stāvvietu biļešu cena 18. līdz 20. martam EUR 12, pēc tam EUR 15. Vieta pie galdiņa maksās EUR 55.

Norises laiks: 25.04.2014. 20:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV