Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Pasākumi

17
Maijs
Sestdiena
17:00

Austrumu Panorāma 2014

VEF Kultūras pils
Ropažu iela 2, Rīga, LV-1039

17. maijā plkst. 17:00 VEF kultūras pilī notiks eksotisko deju koncerts "Austrumu Panorāma 2014".

,,Austrumu Panorāma” ir Latvijas Austrumu deju studiju lielais atskaites koncerts. Tā programmā atspoguļota visa Austrumu deju daudzveidība - Arābu, Indiešu, Flamenko, Traibla, kā arī mūsdienu Austrumu deju motīvi. To visu parādīsim trīs stundu koncerta programmā, kurā uzstāsies gan deju mīļotāji, gan profesionāļi, demonstrējot savas jaunās deju programmas.

Koncerta pirmajā daļā redzēsiet bērnu grupu un pašdarbības kolektīvu priekšnesumus. Otrajā daļā savu meistarību rādīs show-grupas un profesionāļi, kā arī kolektīvu vadītāji.

Koncerts „Austrumu Panorāma” Jums piedāvā unikālu iespēju baudīt vissievišķīgāko, Austrumu deju dažādu paaudžu izpildītāju sniegumā – meitene, pusaudze, sieviete. Koncerta laikā, Jūs varēsiet izsekot, kāda izaugsme ir iespējama šajā unikālajā dejā: no deju mīļotāja - līdz profesionālam dejotājam.

Biļetes iespējams iegādāties biļešu serviss kasē, cena: 6.00 - 10.00 €.

Norises laiks: 17.05.2014. 17:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV