Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Pasākumi

25
Aprīlis
Piektdiena
20:30

Pits Andersons & The Swamp Shakers

Restorāns Neptūns
Jaunķemeru ceļš 1, Jūrmala

25. aprīlī plkst. 20:30 restorānā Neptūns skanēs rockabilly stila mūzika „Pete Anderson & The Swamp Shakers” izpildījumā.

Grupa "Pete Anderson & The Swamp Shakers" tika izveidota 2009. gada pavasarī, piepildoties Pita Andersona (www.pitsandersons.lv) sen lolotam sapnim par īstenās rockabilly stila grupas izveidošanu. 

Rockabilly ir emocionāli piesātināts, enerģisks un ārkārtīgi pozītīvs, pats auteniskākais no klasiskā rokenrola paveidiem, kas radies 50. gadu vidū Amerikas Dienvidos, saplūstot balto country & western un hillbilly ar melnādaino mūziķu rhythm & blues. Rockabilly mūzika ir tā saucamās Fifties kultūras neatņemama daļa.

„Zelta piecdesmitie” bija bezrūpības piesātināts laiks, kad Amerikas ekonomika bija līdz šim nepieredzētā pacēlumā. Tā laika mūzikā, kas sevī nes milzīgu pozitīvu lādiņu, radās šedevri, kas ir ārkārtīgi populāri vēl šodien.

„The Swamp Shakers” ir vienīgā šāda stila grupa Latvijā. Tajā apvienojušies aizrautīgi un talantīgi mūziķi, kurus vieno vēlme kompetenti spēlēt mākslinieciski augstvērtīgu mūziku, kas pašiem patīk, tādējādi radot prieku sev un klausītājiem. Šis ansamblis iezīmējas ar savu īpašo muzikālo un krasi izteikto stilistisko tēlu. 

Biļetes iespējams iegādāties biļešu serviss kasē, cena: 12.00 €.

Norises laiks: 25.04.2014. 20:30

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV