Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Pasākumi

26
Aprīlis
Sestdiena
18:00

Pie Daugavas

Lielā Ģilde
Amatu 6, Rīga, LV-1050

26.aprīlī plkst. 18:00 Lielā ģildē notiks koru dziesmu un deju uzvedums "Pie Daugavas".

Lai bagātinātu latviešu tautas mākslas priekšnesumu daudzveidību, jauktais koris “Aura” un deju ansamblis “Pērle” publikai piedāvā unikālu koncertuzvedumu, „Pie Daugavas”. Šis koncerts ir īpašs ar to, ka uz vienas skatuves jaunieši apvienos divus Latviešu tautas kultūras pamatelementus - tautas dziesmu un tautas deju dzīvās mūzikas instrumentālā izpildījumā. 

Koncertuzvedumā tiks izpildītas kora dziesmas, kurām jau ir deju horeogrāfija, dejas, kurām tiks veidoti kora aranžējumi, un jaunas kora dziesmas, kurām tiks speciāli veidota horeogrāfija, kā arī kora dziedātāji izies no ierastajām kora rindām, iestudējot latviešu tautas deju. 

Uzvedumā piedalās: Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas deju ansamblis PĒRLE mākslinieciskais vadītājs Raimonds Dzintars, Latvijas Universitātes Fizikas un matemātikas fakultātes jauktais koris AURA mākslinieciskais vadītājs Edgars Vītols, instrumentālā grupa un solisti.

Koncerta programma veidota, lai ar dziesmām un dejām radītu stāstu par latvieša dzīves gājumu un darbiem saskaņā ar dabas ritumu. 

Biļetes iespējams iegadāties biļešu paradīzes kasēs, cena : 7.00 -15.00 €.

Norises laiks: 26.04.2014. 18:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV