Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Pasākumi

3
Aprīlis
Ceturtdiena
19:00

Bērziņš jeb Bērziņš jeb

Austrumu robeža
Riharda Vāgnera iela 8 (ieeja no Gleznotāju ielas puses), Rīga

3. aprīlī plkst. 19:00 teātra klubā "Austruma robeža" būs skatāma izrāde "Bērziņš jeb Bērziņš jeb".

Drastiska komēdija, kas balstīta uz GUNTA PILSUMA daiļrades neiznīdējamo optimismu. Taisnību sakot, humors reizēm ir arī melns un sarkastisks, jo runāts tiek par mūsu šodienas dzīvi Latvijā. Tomēr smiekli skan daudz un skaļi, pateicoties PILSUMA - viena no mūsu redzamākā satīriķa talantam un, protams, arī labai aktierspēlei.

Galveno lomu - kādu neveiksmīgu latviešu politiķi, kurš savas dienas spiests vadīt un jaunus spēkus krāt rehabilitācias nodaļā - spēlē tautā iemīļotais aktieris JĀNIS SKANIS . Viņu apciemo daudz un dažādi smieklīgi, kā arī līdz asarām aizkustinoši personāži, kurus atveido Ruta Vītiņa, Imans Pakalnietis un Raimonda Vazdika.

Izrāde balstās gan uz Pilsuma gāmatā "Rasols jebkurai dienai JEB vakardiena-aizvakardienas rītdiena" lasāmajiem aforismiem, stāstiem , humoreskām un dzejām, gan uz aktieru improvizāciju. Izrādē tiek izdziedātas arī dažādu latviešu autoru dziesmas. Labs garastāvoklis, kā arī asums piedalīties tālāk mūsu raibajā sadzīvē garantēts. 

Biļetes iespējams iegadāties biļešu paradīzes kasēs, cena : 13.00 euro.

Norises laiks: 03.04.2014. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV