Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Pasākumi

21
Aprīlis
Pirmdiena
17:30

Lauva ziemā

Rēzeknes kultūras nams
Brāļu Skrindu iela 3, Rēzekne, LV 4600

21.aprīlī plkst. 17:30 Rēzeknes Kultūras namā būs skatāma izrāde „Lauva ziemā”.

Karaliska ģimene, mīla, naids, karaliskas kaislības izrādē „Lauva ziemā”.

Ir 1183.gads – un jūsu uzmanībai - valdnieku ģimene, kas ierauta sarežģītu attiecību virpulī. Mīlestība, naids, cīņa par troni un varu – slavenajā amerikāņu dramaturga Džeimsa Goldmena izrādē ar aktieriem Zani Jančevsku un Juri Kalniņu titullomās!

Vēstījuma centrā ir Britānijas valdnieku pāra - karaļa Henrija II Plantageneta un viņa nežēlastībā kritušās sievas Akvitānijas Elinoras  skaudrais romāns, kurā cieši savijas mīla un naids. Un pāri visam cietsirdīgās spēles par varu: kam - trim dēliem vai karaļa mīļākajai, Francijas princesei, atstāt mantojumā troni? Darbība noris 1183. gadā, bet, lūkojoties uz šo spēli un kaislībām ap to, ir skaidrs, ka tas varētu norisināties jebkurā gadsimtā un valstī - arī šodien, jo cilvēku vājības diemžēl nemainās.

Lomās lieliski dažādu Latvijas teātru aktieri Zane Jančevska, Juris Kalniņš, Kārlis Freimanis, Mārtiņš Brūveris, Kristians Kareļins, Ilze Bude un Kaspars Aniņš.

Biļešu iepriekšpārdošana "Biļesu paradīzes" un Rēzeknes KN kasēs, cena : € 5.00, 6.00, 7.00.

Norises laiks: 21.04.2014. 17:30

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV