Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Pasākumi

25
Aprīlis
Piektdiena
19:00

Mūzika. Mandala. Meditācija. Mijiedarbe

Arhitektūras un Mediju centrs H2O 6
Rīga, Ūdens iela 6

25. aprīlī plkst. 19:00 arhitektūras un mediju centrā H2O 6 Sinfonietta Rīga stīgu kvartets aicina uz koncertu “Mūzika. Mandala. Meditācija. Mijiedarbe.” Koncertā dzirdēsim Pētera Vaska Pirmo stīgu kvartetu, Filipa Glāsa Piekto stīgu kvartetu un II stīgu kvartetu "Company", kā arī Gevina Braiersa skaņdarbu "After the Requiem". Muzikālo baudījumu papildinās jogas pasniedzējas Tatjanas Bindes dejas iestudējums un video mākslinieku veidotas video projekcijas. 

Netradicionālā deja, kura balstīta uz jogas pozām (asanām), kombinācijā ar minimālisma un jaunā garīguma stilistikā ieturēto mūsdienu akadēmisko mūziku un par visu laikmetu kamermūzikas pamatvērtību uzskatāmo stīgu kvarteta vienību veido daudzdimensionālu mākslas darbu un atver jaunus mūzikas uztveres slāņus.

Jogas pasniedzējas, aktrises, dejotājas un jogas centra "Bindu" vadītājas Tatjanas Bindes plastika un kustību izteiksme mijiedarbojas un izriet no mūzikas brīžiem apcerīgā, brīžiem koncentrēti introvertā satura. Līdzās mūzikai un dejai būs skatāmas audiovizuālo mediju mākslinieču, režisores Agates Mežules un operatores Elīnas Matvejevas īpaši katram skaņdarbam veidotas videoprojekcijas, kas būs arī abu jauno mākslinieču bakalaura darbs.

Biļetes iespējams iegādāties biļešu paradīzes kasē, biļetes cena: 7 EUR.

Norises laiks: 25.04.2014. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV