Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Pasākumi

6
Aprīlis
Svētdiena
14:00

Vīramāte

Austrumu robeža
Riharda Vāgnera iela 8 (ieeja no Gleznotāju ielas puses), Rīga

6. aprīlī plkst. 14:00 teātra klubā "Austrumu robeža" būs skatāma izrāde "Vīramāte".

Diemžēl mūsdienu sabiedrībā  samērā ierasta situācija - vientuļa māte audzina vientuļu dēlu un, ja šī audzināšana turpinās jau piecdesmit gadus?

Mīļš Pārdaugavas divistabu dzīvoklītis nebūt neliecina par ģimenes labklājības izaugsmi šo piecdesmit gadu laikā. Lonijai, kas ir dēla māte, rodas fantastisks plāns – ar dēla izprecināšanu uzlabot ģimenes materiālo stāvokli. Mūsdienās tas pat pašam biklākajam preciniekam nesagādā nekādas grūtības jo, interneta pieeja nav liegta nevienam.

Kā Lonija saka : „ Kas šodien nekait, sēdi, kā barons un klikšķini taustiņus un otras pusītes pašas atrodas. Ja manā laikā tā būtu bijis, kā es tad klikšķinātu!”

Bet, ne vienmēr viss veidojas, kā iecerēts....

Fantastisko, psiholoģisko komēdiju, risinot tik labi zināmas ģimenes problēmas – tik neierastā veidā,  lieliski izspēlē pazīstamie latviešu teātru  komiķi Inta Tirole, Ruta Vītiņa , Enriko Avots un Ivars Šterns.

Biļetes iespējams iegādāties biļešu paradīzes kasē, cena 13 euro.

Norises laiks: 06.04.2014. 14:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV