Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Pasākumi

29
Aprīlis
Otrdiena
19:00

Anta Enģele un Marko Ojala "Jūras stāsti"

Austrumu robeža
Riharda Vāgnera iela 8 (ieeja no Gleznotāju ielas puses), Rīga

29. aprīlī plkst. 19:00 teātra klubā "Austruma robeža" uzstāsies Anta Enģele un Marko Ojala ar koncertprogrammu "Jūras stāsti".

Savā jaunajā koncertprogrammā “JŪRAS STĀSTI” dziedātāja Anta Eņģele kopā ar savu šarmanto skatuves draugu, virtuozo bajāna meistaru  Marko Ojalu aicinās klausītājus sev līdzi pāri laikiem – gremdēties senos jūrnieku stāstos un klausīties smeldzīgās jūrnieku dziesmās. Koncertā skanēs jūrnieku dziesmas no visām pasaules jūrām – latviešu, angļu, vācu, somu, zviedru, spāņu un krievu valodās. Dziesmas par jūru no 19. gadsimta līdz pat mūsu dienām.

Jūrnieku likteņi “Veco jūras vilku” vēstulēs, Ainažu jūrskola, Vecāķu kūrorts pagājušajā gadsimtā, pirmā Latvijas zemūdene, Fredijs Kvinns, Havaja un Neapole, tālās aizjūras mīlas dēkas un sūrā jūrnieku ikdiena. Tas viss caurvīs Antas koncertu un aizvedīs klausītājus jūras stāstu romantikā.

Biļetes iespējams iegadāties biļešu paradīzes kasēs, cena : 13.00 euro.

Norises laiks: 29.04.2014. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV