Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Pasākumi

20
Jūnijs
Piektdiena
19:00

Losandželosas latviešu vīru koris "Uzdziedāsim, brāļi"

Liepājas Latviešu Biedrības nams
Rožu laukums 5/6, Liepāja, LV-3401

20. jūnijā plkst. 19:00 Liepājas Latviešu biedrības namā notiks Losandželosas latviešu vīru kora "Uzdziedāsim, brāļi" koncerts.

Losandželosas vīru koris “Uzdziedāsim, brāļi!" dibināts 1997. gada jūnijā, un savā pastāvēšanas laikā tas sniedzis koncertus plašai publikai ASV un Kanādā. Kora dibinātāja un mākslinieciskā vadītāja Laura Rokpelne-Mičule, bijusī kamerkora “Ave Sol” dziedātāja, ir beigusi Jāzepa Vītola Latvijas Valsts konservatoriju, kā arī ieguvusi maģistra un doktora grādus kora mūzikā Dienvidkalifornijas universitātē, USC.

Šā gada jūnijā Losandželosas vīri pirmoreiz dosies koncertturnejā uz Latviju, kur viņi sniegs koncertus Rīgā, Rēzeknē, Daugavpilī, Liepājā, Valmierā, Suntažu dziesmu svētkos, kā arī nodziedās patriotiskas dziesmas piemiņas brīdī Lestenes Brāļu kapos. 

Uz Latviju koris vedīs daudzveidīgu repertuāru, kurā ietilpst latviešu un cittautu komponistu dziesmas, karavīru dziesmas, amerikāņu spiričueli, kā arī Holivudas filmu popūrijs. Kori pavadīs komponists Pēteris Plakidis.

Daļu no koncertu ienākumiem paredzēts noziedot attiecīgo pilsētu bāreņu namiem. Visi ienākumi no Lestenes uzstāšanās tiks ziedoti Lestenes baznīcas atjaunošanai. 

Biļetes iespējams iegādāties biļešu paradīzes kasē, cena: 5.00 - 10.00 euro. 

Norises laiks: 20.06.2014. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV