Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

Pasākumi

2
Aprīlis
Trešdiena
11:00

Konference „Pasaule bilžu grāmatā”

Radisson Blu Daugava
Kuģu iela 24, Rīga

2. aprīlī plkst. 11:00 Radisson Blu Daugava notiks Latvijas Nacionālas bibliotēkas rīkotā starptautiskā konferencē „Pasaule bilžu grāmatā”.

Konferencē „Pasaule bilžu grāmatā” tiks runāts par bilžu grāmatas īpašo nozīmi bērnu personības un pasaules uzskata tapšanā, pasaules tendencēm bilžu grāmatu žanrā u.c.

Konferences dalībnieki – rakstnieki, mākslinieki, tulkotāji, literatūras un mākslas pētnieki, izdevēji, un visi, kas ikdienā veido kontaktu starp bērnu un grāmatu – bibliotekāri, pedagogi, žurnālisti. Vienlaikus notiks aktivitāšu programma bērniem, ko vadīs Latvijas un citu valstu mākslinieki.

Uz konferenci kā īpašie viesi tiks aicināti: Astrīdas Lindgrēnes memoriālās balvas ieguvēja, beļģu māksliniece Kitija Krauzere (Kitty Crowther) un H. K. Andersena balvas ieguvēja, vācu māksliniece Juta Bauere (Jutta Bauer), kuras pasniegs arī radošās darbnīcas interesentiem.

Norises laiks: 02.04.2014. 11:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV