Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Pasākumi

1
Maijs
Ceturtdiena
12:00

Draudzības (re)konstrukcija

Stūra mājā
Brīvības iela 61, Rīga

No 1. maija līdz 19. novembrim Stūra mājā būs apskatāma izstāde „Draudzības (re)konstrukcija” .

Izstādes „Draudzības (re)konstrukcija” centrā ir attiecības – „draudzība”, kas tiek veidota, veidojas vai tiek uzturēta piespiedu apstākļos, kad lielvaru pārstāvji iedomājas „draudzēties” ar mazākām valstīm, iezīmējot savstarpējas attiecības, kas parastos apstākļos nerastos.

Izstādē piedalās Daniels Fukss un Geo Fuksa (Daniel & Geo Fuchs, DE), Nikita Kadans (Nikita Kadan, UA), Sandra Krastiņa un Kristaps Epners (LV), Albans Muja (Alban Muja, KV), apvienība „Orbīta” (LV),  Tanels Randers (Tanel Rander, EE), Spessi (Sigirtours Halbjernsons, IS) & Ēriks Posers (Erik Pauser, SE), Nomeda un Ģedimins Urbons (Nomeda & Gediminas Urbonas, LT), Jūhans Vernts un Monika Marklingere (Johan Waerndt & Monika Marklinger, SE) un Helēna Vikstrema (Helena Wikström, SE). Izstādes kuratori ir mākslas zinātnieces Inese Baranovska un Aisa Sigurjonsdotira (Æsa Sigurjónsdóttir, IS), Inga Lāce, Kārlis Vērpe un Kitija Vasiļjeva.

Visu izstāžu apmeklējums - 5 EUR. Pensionāriem, skolēniem un studentiem - 2 EUR. Ģimenes biļete (2 pieaugušie, 2 bērni) - 10 EUR. Politiski represētajām personām, nacionālās pretošanās kustības dalībniekiem, I un II grupas invalīdiem, bērniem līdz 7 gadu vecumam - bez maksas. 

Biļetes varēs iegādāties kasē Stūra mājas pagalmā.

Norises laiks: 01.05.2014. 12:00 - 19.11.2014. 12:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV