Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Pasākumi

30
Maijs
Piektdiena
19:00

Alternatīvais flīģelis

Baltais flīģelis
Šveices iela 19, Sigulda, LV-2150

30. maijā plkst. 19:00 koncertzāles „Baltais flīģelis” zālē notiks mūsdienu mākslas projekts „Alternatīvais flīģelis”.

„Alternatīvais flīģelis” aicina uz mūzikas un videomākslu no pasaules kino klasikas zelta fonda līdz jaunākajām mūsdienu audiovizuālajām tehnoloģijām, ko būs iespēja redzēt programmā „Starp kino un koncertu”.

Tajā varēs baudīt pazīstamu mūziku no kino, kuru droši varam saukt par zelta melodijām. Koncertā skanēs mūzika no kinofilmām „Amēlija”, „Briljantu roka”, „Šindlera saraksts”, „Neiespējamā misija”, „Titāniks”, „Kabarē”, arī melodijas no tādām latviešu kinofilmām kā „Ilgais ceļš kāpās”, „Vajadzīga soliste” un citām, kas mīsies ar filmu fragmentiem no pasaules kino klasikas zelta fonda: „Krusttēvs”, „Īstvikas raganas”, „Pianists”, „Leģenda par pianistu”, „Anna Kareņina”, „Tango”, „Sātana advokāts” un citas.

Koncertā piedalīsies dziedātāja Baiba Berķe (LNO), LNSO mākslinieki Indulis Cintiņš (vijole), Viktors Veļičko (elektriskais kontrabass), kā arī starptautisko konkursu laureāte Jūlija Skipore (akordeons). Programmu vadīs muzikoloģe Karina Bērziņa.

plkst.19.00 „Alternatīvais flīģelis” aicina uz mūzikas un videomākslu no pasaules kino klasikas zelta fonda līdz jaunākajām mūsdienu audiovizuālajām tehnoloģijām, ko būs iespēja redzēt programmā „Starp kino un koncertu”.

Ieejas maksa – EUR 8–10 (Ls 5,62–7,03), ar Siguldas novada ID karti – par EUR 1 lētāk.

Savukārt plkst.20.30 uz koncertu aicina audiovizuālā apvienība „▼OID” (lasīt kā „void”), kas ir konceptuāla audiovizuāla apvienība, kuras priekšnesumu pamatā ir analogi sintezēta skaņa un videosignāla atbildes cilpas manipulācija. 

Piedalās: Reinis Naļivaiko (skaņa), Artūrs Kalvāns un Eltons Kūns (video).

Ieeja – bez maksas.

Norises laiks: 30.05.2014. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV