Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Pasākumi

16
Maijs
Piektdiena
20:00

Māksla+Komunikācija 2014: performances un koncerts

Spīķeru koncertzāle
Maskavas iela 4, korp. 1, Rīga

16. maijā plkst. 20:00 Spīķeru koncertzālē notiks festivāla “Māksla+Komunikācija 2014” audiovizuālās performances un elektroniskās mūzikas koncerts.

Koncertā uzstāsies skaņu māksliniece un komponiste Jamila Riosa un mākslinieks Joriss Straiboss no Nīderlandes ar lāzerperformanci "Covex", piedāvājot neparastu elektro-akustiskās skaņas un lāzeru gaismas motīvu saspēli. 

Iespēju sadzirdēt un arī vizuāli pieredzēt bezgalīgā visuma skaņu piedāvās talantīgais japāņu video mākslinieks un režisors Makino Takaši video performancē “Kosmosa troksnis 3D”, kurā  neparasta kosmiskā klusuma sonifikācija savīsies ar pārsteidzoši krāšņām, suģistējošām vizualizācijām. 

Pazīstamā austriešu vijolniece, komponiste un vokāliste Mia Zabelka "Radio vijoles" performancē izmanto elektronisko radio vijoli, balsi un elektroniku. Enerģijas avots radio vijolei ir antena, kura radio signālus pārvērš elektriskajā strāvā. Izmantojot divu skaļruņu sistēmu, māksliniece vienlaikus var dzirdēt gan savu dzīvo izpildījumu, gan pirms dažām sekundes simtdaļām iespēlētos radiosignālus. 

Koncertā piedalīsies arī latviešu skaņu mākslinieku apvienība “Clausthome” (Lauris Vorslavs, Ģirts Radziņš) un video mākslinieks Mārtiņš Ratniks, klausītājiem un skatītājiem piedāvājot skaņas un video modulāciju performanci.

Biļetes nopērkamas Biļešu Paradīzes tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuparadize.lv. Biļešu cenas: 9 EUR, studentiem, skolēniem un pensionāriem – EUR 4,50. Biļetes varēs iegādāties arī pirms koncertiem (vietu skaits ierobežots).

Norises laiks: 16.05.2014. 20:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV