Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Pasākumi

12
Aprīlis
Sestdiena
23:00

DJ Robert Babicz

Secret Garden
Grēcinieku iela 28, Rīga

Sestdien, 12. aprīlī, klubā Secret Garden Amber Muse rīkotajā pasākumā ar elektroniskās mūzikas dzīvo uzstāšanos viesosies ražīgas Vācijas mākslinieks Roberts Babičs. 

Roberts Babičs – cilvēks orķestris: viņš raksta, ieraksta un pats izpilda mūziku; pastāvīgi ceļo un viņa uzstāšanās grafikā ar katru dienu paliek arvien mazāk brīvu datumu. Tomēr mūzika ir tikai viena no Babiča mākslinieciskās personības pusēm. Viņu ļoti saista arī vizuālā uztvere. Aplūkojiet viņa lapu Facebook un jūs uzreiz sajutīsiet šo kaislību… Viņš izmanto mūziku, lai veidotu kontaktu un atvērtu klausītāju sirdis, un fiksē to foto vai video kamerā. Bet pēc tam veido īsas filmas, kas ir pilnas ar emocijām, krāsām, cilvēkiem un personīgajām sajūtām.

Pirmā biļešu partija iepriekšpārdošanā ir izpārdota. Šobrīd Resident Advisor mājas lapā ir pieejamas biļetes par 10 vai 13 Eiro: www.residentadvisor.net/event.aspx?575778. Biļešu skaits ierobežots. Sākums 23:00.

Dīdžeju setus spēlēs Taran & Lomov, Kaspar Kondrat un Uppfade.

Norises laiks: 12.04.2014. 23:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV