Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Pasākumi

30
Maijs
Piektdiena
19:00

"Keksi" 17 gadu jubilejas koncerts

CATA kultūras nams
Jāņa Poruka iela 8, Cēsis

30. maijā plkst. 19:00 CATA kultūras namā notiks grupas "Keksi" 17 gadu jubilejas koncerts.

Īsu brīdi pirms pilngadības viena no Latvijas vecākajām, jautrākajām un skaļākajām rock’n’roll grupām Keksi aicina uz jubilejas koncertu, kurā valdīs īstena jautrība un skanēs gan pasaulē jau zināmas, gan arī jaunas kompozīcijas.

Grupas sastāvā muzicē deviņi profesionāli mūziķi - Voldemārs Kalniņš (akustiskā ģitāra, vokāls), Viktors Eunapu (elektriskā ģitāra, bekvokāls), Jānis Kalniņš (elektriskā ģitāra, bekvokāls), Gints Žilinskis (taustiņi), Jānis Jaunalksnis (sitamie instrumenti), Jānis Pauls (trompete), Ēriks Kibermanis (baritona saksofons), Roberts Martinovskis (tenorsaksofons) un Aleksandrs Sircovs (Bass).

Jubilejas koncerta repertuārā – latviešu un ārvalstu komponistu rock’n’roll, rockabilly, boogie, rythm’n’blues stila mūzika. Īpašajā Keksu skanējumā dzirdēsim tādu leģendu kā Čaka Berija, Delmore Brothers, Karla Lī Perkinsa, Little Richard un citu radītās un izpildītās kompozīcijas.

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīze" kasēs, cena: 7.00 - 12.00 euro.

Norises laiks: 30.05.2014. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV