Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Pasākumi

4
Aprīlis
Piektdiena
12:00

FotoGrāfs&Fotomobilizācija

Jūrmalas pilsētas muzejs
Tirgoņu iela 29, Majori, Jūrmala, LV 2015

No 4. līdz 24. aprīlim Jūrmalas pilsētas muzejā būs apskatāma izstāde „FotoGrāfs&Fotomobilizācija” , kuras autori ir fotomākslinieks Leonīds Tugaļevs un fotogrāfu apvienība „Fotomobilizācija".

Šo divu foto izstāžu ietvaros savus darbus rāda Leonīds Tugaļevs un fotogrāfu apvienības „Fotomobilizācija" fotogrāfi: Diāna Jakubone, Dainis Lisovskis, Vitālijs Merkls, Iveta Pērkone, Aivars Slišāns, Kaspars Upītis un Harijs Zemītis. 

Izstādē tiek rādīti pēdējā laikā uzņemti un vēl nevienā izstādē nerādīti darbi. Gan Leonīdam Tugaļevam, gan Fotomobilizācijas fotogrāfiem ļoti nozīmīgi šķiet fotogrāfijās rādīt cilvēkus. Šoreiz gandrīz visi Leonīda Tugaļeva izstādītie darbi ir portreti. Katrs no šīs izstādes autoriem ir ļoti atšķirīgs, līdz ar to arī skatītājiem būs iespēja skatīt dažādas kolekcijas. Lielākoties izstādes tiek veidotas par kādu vienotu tēmu, bet šoreiz, tāpat kā 2011. gadā Liepājā, katrs autors rāda tieši sev tuvāko žanru. Un tieši šī atšķirīguma vērtība tiek kopta fotomobilizācijā. 

Norises laiks: 04.04.2014. 12:00 - 24.04.2014. 12:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV