Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Pasākumi

17
Aprīlis
Ceturtdiena
19:00

Dzejas slams

Kaņepes Kultūras centrs
Skolas iela 15, Rīga

Ceturtdien, 17. aprīlī, plkst. 19:00 Kaņepes Kultūras centrā notiks šī pavasara pirmais Dzejas slams, kurā ar oriģināldzeju aicināti piedalīties jaunie un topošie dzejnieki.

Dzejas slama dalībnieki – dzejnieki aicināti sagatavot katrs trīs dzejoļu performances, jo vērtēšana notiks trīs raundos. Dzejolim jābūt paša izpildītāja radītam, to drīkst izpildīt, gan lasot no lapas, gan runājot no galvas.

Piedalīties drīkst jebkurš. Pieteikties dalībai slamā var uz vietas – īsi pirms slama sākuma. Slamā piedalās ne vairāk kā 12 dzejnieki. Gadījumā, ja piedalīties vēlas vairāk nekā 12 dzejnieki, dalībnieki tiek izlozēti. Katram dalībniekam jāsagatavo trīs dzejoļu izpildījumi. Katrs izpildījums nedrīkst būt ilgāks par trīs minūtēm. To var izpildīt, gan lasot no lapas, gan runājot no galvas. Nav atļauti citu autoru darbu izpildījumi.

Pasākumu aicināti apmeklēt ne tikai slama dalībnieki, bet arī citi dzejas mīļotāji un interesanti. Ieeja bez maksas.

Norises laiks: 17.04.2014. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV