Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Pasākumi

11
Aprīlis
Piektdiena
12:00

Auto 2014

Ķīpsalas halle
Ķīpsalas iela 8, Rīga, LV – 1048

No 11. līdz 13. aprīlim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā norisināsies ikgadējā starptautiskā autoindustrijas izstāde “Auto 2014”, kas tradicionāli ieskandina pavasari auto entuziastiem un profesionāļiem. Tāpat kā līdz šim, arī šogad tā apvienos četras tematiskās sadaļas plašam interešu lokam – "Auto", "Transporta tehnika", "Auto mehānika" un "Auto Exotica".

Jauno automobiļu potenciālie pircēji vai vienkārši interesenti starptautiskajā izstādē vienkopus varēs aplūkot un salīdzināt dažādu marku jaunākos modeļus. Šobrīd dalību “Auto” izstādē jau ir apstiprinājuši “Alfa Romeo”, “Cadillac”, “Chevrolet”, „Dacia”, “Fiat”, “Ford”, “Hyundai”, “Isuzu”, “Jeep”, “Kia”, “Lancia”, “Mazda”, “Nissan”, “Opel”, “Peugeot”, „Renault” “SEAT” un “Suzuki”.

Neskaitot jaunos vieglos un apvidus automobiļus, starptautiskās izstādes “Auto 2014” tematiskajā sadaļā “Transporta tehnika” būs aplūkojams arī jaunākais komerctransports un industriālā tehnika, kā arī aprīkojums tranzīta un loģistikas nozaru uzņēmumiem.

Savukārt tematiskajā sadaļā “Auto mehānika”, kas būs interesanta ne tikai nozares profesionāļiem, bet arī ikdienas auto entuziastiem, tiks izstādīts autoservisu aprīkojums, automobiļu remonta instrumenti un auto piederumi. Šeit apmeklētāji varēs nolūkot, piemēram, skaistākos riepu diskus, ar kuriem aplaimot savu spēkratu vasaras sezonas sākumā.

Tomēr Rīgas starptautiskās autoizstādes tradicionālā odziņa, kas apmeklētājos rada visplašāko rezonansi, ir “Auto Exotica” ekspozīcija – viens no Austrumeiropas lielākajiem autotūninga šoviem un tikšanās vieta autoklubiem. Arī šogad eksotisko spēkratu sadaļā varēs aplūkot ne tikai vietējos pārveidotos auto, bet arī tūninga šedevrus no ārvalstīm.

Ieejas biļešu cenas izstādes apmeklējumam: pieaugušajiem – EUR 6,00; pensionāriem, skolēniem – EUR 4,00; bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja ir bez maksas; ģimenes biļete – (2 pieaugušie + 2 bērni vai 1 pieaugušais + 3 bērni) – EUR 14; studentu grupa – EUR 3,50 un skolēnu grupa – EUR 3.00.

Norises laiks: 11.04.2014. 12:00 - 13.04.2014. 12:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV