Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Pasākumi

13
Aprīlis
Svētdiena
15:00

Saruna muzejā: Vija Celmiņa

Mākslas muzejs Rīgas Birža
Doma laukums 6, Rīga

Svētdien, 13. aprīlī, plkst. 15.00 Latvijas Nacionālais mākslas muzejs un mākslas zinātniece Elita Ansone aicina uz „Sarunu muzejā” ar pasaulē pazīstamo latviešu izcelsmes amerikāņu mākslinieci Viju Celmiņu, kuras personālizstāde „Dubultā realitāte” no 12. aprīļa būs skatāma Mākslas muzejā „Rīgas Birža”.

Kāda ir Vijas Celmiņas mākslas filozofija un galvenie daiļrades principi, kā top viņas filigrāni izstrādātie darbi, un ko nozīmē „dubultā realitāte”? Kāpēc māksliniece ir devusi tieši šādu nosaukumu savai personālizstādei Rīgā, un cik lielā mērā šī realitāte atklājas skatītājam? Sarunas laikā kopā ar izstādes kuratori, mākslas zinātnieci Elitu Ansoni pasākuma dalībniekiem būs unikāla iespēja iepazīties ar Viju Celmiņu kā personību un atklāt sev viņas mākslas suģestiju.

Dalības maksa: ieejas biļete izstādē (pieaugušiem – EUR 4,27 / LVL 3,00; skolēniem, studentiem, pensionāriem – EUR 2,13 / LVL 1,50).

Norises laiks: 13.04.2014. 15:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV